15 October 2017

Innisfree - Tea Tree It's real squeeze REVIEW

Assalammualaikum,


Hai everyone!
So I have told you guys yang I akan update pasal this Tea Tree mask kan...
Okay the reason on why I decided to try Tea Tree mask first than Bija sebab sayang nak guna Bija punya lagi. Lol

this is how the packaging looks like. *atas tu  saya dah ter koyakkan*



So I actually made a video for the Review. So that you guys boleh tengok how the mask looks like.



Okay.. so here is an update frome me after trying it!


- The texture of the mask/essence dia tak berair.
(the consistency quite thick)

- Mask dia not too big nor too small on my face, sedang elok laa.

- Rasa refreshing bila pakai kat muka and buat rasa nak tidur.

- Ada bau macam ala ala dekat spa  (probably thats the smell of tea tree?) lebih tepat macam bau minyak urut yang herbal tuu. (siapa tau minyak urut dia tahu la. hehe)

- A bit sticky after bukak (wait for 20 mins tau baru bukak. jangan pakai sampai kering pulak)

- Very soft masa nak urut tu.. and cepat kering. 

- I washed my face after an hour lepas buka mask sebab my face jadi a bit oily? 

- It makes me feel refreshing and moisten my face (nothing really special about this mask.. just like the normal ones)

- Takda major breakouts berlaku, since I got several pimples on ma face. 

- The rest.. okay okay sajaa

Heheh okay so thats all for my Tea Tree innisfree It's real squeeze review!
For me okay laa suits with the price RM 4. I like how it is not watery macam normal masks yang selalu menjejeh jejeh sbb essence dia terlampau excessive. 

Can't wait to wear Bija sebab orang cakap dia good for acne prone skins. 

Okay tu je .. 

Tchus!


Posted by Nur Farhana

13 October 2017

Skincare Review; Lush, Boots, The Face Shop, Innisfree, Dyxy


Assalammualaikum,


This time I nak share pasal skincare products yang I tengah guna sekarang and several products yang I dah beli tapi tak guna lagi.

Yes, I skipped the intro sebab tanak bagi entry ni draggy so lets start with the first product!


  1.  Lush Tea Tree Water Toner 


Okay, this is the toner yang sekarang ni I guna since masa pergi UK haritu. My face jadi kering gila dekat sana mungkin sebab perubahan cuaca and duduk dalam kapal terbang lama sangat. 

So since dah dekat sana.. brand Lush is very popular and products dia pun recommended untuk skin repair for both body and face. So... I pun bought this toner. 
Sebabkan muka dah kering, baru la rasa diri ni kena mulakan skincare routine yang proper (sebelum ni cuci muka, pakai bedak je :p )

So far this toner is very good sebab I use it lepas cuci muka and buat muka rasa lagi bersih and fresh. Besides, toner ni pun function dia nak balance kan ph muka lepas kita cuci muka. Pimple pun slow down masa dekat UK tu.. and lega sangat rasa. Disebabkan toner ni bagus.. I maintain pakai sampai balik Malaysia.. sampai lah sekarang. (Kalau dah habis.. tak tau la nak beli kat mana since Lush takda lagi kat Malaysia.. sobs T_T)

    
      2.  Boots Moisturiser



Ni satu lagi product yang takda dekat Malaysia. Boots. I guna ni pun since masa dekat UK sebab muka dah buat hal. The price is so cheap.. tak ingat masa tu 1 pound or 2 pound je. Murah gila okay??!

So this moisturiser really moisturises my skin very well. Sebelum ni I pernah je try moisturiser and semua menjadi penyebab jerawat tumbuh sebab terlebih oily. But not this one! Sangat tak melekit ke apa and very refreshing, too. Dia pun function untuk calm kat jerawat yang naik.. maybe sebab it is tea tree moisturiser. So redness dekat muka I and jerawat jerawat yang besar and menyakitkan tu pun ikut reda sama.

Love how the texture on my skin sebab dia obviously melembutkan and melembapkan kulit.
Still using it and hope to find a good moisturiser lepas yang ni habis!


     3. Dyxy set


Yes.. this one. I still can't believe that I actually like it? Sebab masa awal awal pakai dulu.. I felt like the foundation macam capok (bertompok tompok kat muka) and tak sesuai dengan warna kulit muka I.

Until one day the Dyxy green tea mist never stop refreshing me dengan hanya spray dekat muka beberapa kali. Makin lama pakai makin best rasa and besides, pakai foundation dyxy ni tak menyebabkan keluar jerawat pun. It is just.... very good! and I like it. Lagi lagi nampak natural. Me likey.


       4. Dr. Belmeur The Face Shop


Okay these three I tak pernah guna lagi.. but I got the samples so I will definitely going to give a try and share with you guys okay?

The one that I have been looking forward to use is the one yang paling kiri dalam gambar. Ato Salt Cream. Tapi tu lah.. price Dr. Belmeur ni very very expensive .. mana tau one day berangan boleh beli kan... hehe so I will try this later and make a review of it.


          5. Innisfree Face Mask

yang dua atas kiri je beli.. yang the rest tu free gift je sebab register jadi member!v tak sabar nak guna xD

Okay, so these are the masks that I would like to try and it is the first time I beli mask dekat Innisfree. Sebelum ni tak pernah pernah pun nak cuba .. so I guess the time has come for me to give it a try!

Mask yang I beli are Bija and Tea tree. The sales guy yang jagakan tempat bahagian mask Innisfree tu kata Bija and Tea Tree tu might be functioning well for my skin since I macam senang tumbuh jerawat (but now less sikit hihi).
So... tak sabar nak rasa sendiri mask mask tu and yess for sure! I will update here.. probably gonna make some review video and masukkan dalam youtube.


Thus, those are the products that I am currently using and the products that I will be using soon. So far the products yang I tengah guna tu memang very kind and good to my skin.. Hope it does the same to your skin, too!

Btw, ni untuk penjagaan kulit muka laa.. if kalau nak fade kan or hilang kan parut muka and badan, you guys boleh tengok entry yang ni : Nat C 1000

Okay itu sahaja for my review.. wait for the review for products that haven't tried yet.

Thats all for me,

tchuss!




Posted by Nur Farhana

24 August 2017

Happy Merdeka with LAZADA , from a Malaysian, to Malaysians :*

Assalamualaikum,

Hye everyone :)

Our Merdeka day is just around the corner, cuz it is already August! And since Merdeka is near.. there so many awesome deals out there . Before I start to talk about the deals.. why not I describe the things that make me love to become a Malaysian.


What do I love about being a Malaysian? 
any idea?

You know.. I always went for holiday with my family.. and some of the places are outside of the country. I tell you guys.. all the places that I went are awesome. It is just that.. I have got this one feeling.
The feeling of excited everytime nak balik Malaysia. Ya I know, siapa je tak excited nak balik rumah sendiri kan,  but it is not that. I was excited because of the food :')
Nothing can challenge Malaysian food. Sometimes.. I found makanan yang sedap kat overseas but still tak as variety as our local food. 

Another reason on why I love to be a Malaysian is because the people. 
We always dengar yang there are so many people in other country yang better than Malaysian.. but guess what.. I think everywhere is just the same. Everyone can be better.
Like... our people are quite polite.. (atleast to the tourists kan) . We people always try to speak in English even some of us find it hard to speak..But we keep on trying. That shows that Malaysians are determined. 

See? We Malaysian People are cool. And that marks the reason why I love being a Malaysian :)
And now... lets talk about something interesting.. which is about an UPCOMING SALES ON LAZADA

If you are my loyal readers (cewah) , you guys will know that I bought my baju raya from the local brand, Amar Amran. And I can say that I love the baju punya material like so much! even it is very plain and simple.. but the cutting tu lawa :) so I can look kurus. hihi.. (same with my lil sis.. dia pun terasa kurus pakai baju kurung qasidah from Amar Amran.


So, this is the banner for the brand :)

Since this post is mainly an update for Merdeka Sales on Lazada.. I will put 4 items that I am attracted to. Sebab Merdeka kan.. so I choose baju kebangsaan as orang melayu lah. Hihi

apa ? ingat hari raya je la pakai baju kurung, baju melayu semua ke?
These types of baju.. kita boleh pakai every week tauu.. lagi lagi jenis selesa pakai baju kurung untuk pergi class and kerja. hihi.. so here are they!


Okay guys! Putih bersih.. budi pekerti :) cantikkan jubah dia ? 


Kuning, warna berdaulat. Yep.. Amar Amran ada baju for kanak kanak lelaki jugak :D


Biru, tanda perpaduan negara! and yess.. ada baju kurung for the little cutie pie girls! (Haritu masa I went to their butik.. ramai budak kecik perempuan fitting baju kurung. sumpah cute!)

Add caption
Finally.. this is not red.. but in theme la kan :p ahaha cuz I like this color better. Merah semangat waja :*
At first I thought of choosing only two items to show it to you guys... but Amar Amran has much more to offer. So I choose 4 instead.. with these 4 beautiful colors :)


Incase you guys tak tau.. here I would like to share yang LAZADA ada buat 
Merdeka! Merdeka! Sale 


click atas ni okay kalau nak tengok. hihi

So the Sales will take place from 25 August to 31 August (di mana yguys semua boleh dapat special discount up to 80%!). Yup.. indeed.. it is special . 

Anyway, here I would like to wish you guys Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 60, and may this year would be the best for us Malaysian, to keep on making Malaysia proud.. and to increase the love to our country. InsyaAllah.. we can be the better people, for a better place 







tchus!


Posted by Nur Farhana

10 August 2017

4 Things - My life with Braces

Assalammualaikum,

Hye everyone!




I am not sure whether I dah share ke belum pasal my braces dengan you guys. But for those yang sudi membaca blog ni, ofcourse tahu yang I am wearing braces right now.

For those yang nak tahu, I wear braces dah nak setahun macam tu and I buat dekat Klinik Pergigian Aina dekat Kajang, Waze je confirm jumpa. Bukan nak promote ke apa but I like the clinic and the price is affordable. Very okay.

Oh the main point I write this post bukan nak cakap tu.. But nak focus kan 4 things that changed myself since I wear braces.

4 Things

1. I brush my teeth every night.

Okay laa memang everyone wajib gosok gigi memalam pun kan.. but to be honest, I skipped sometimes. Hahaha but I did not since I wear braces. Well thats one of the things that changes me to be better!


2. I FLOSS

One thing I do not like about floss is because, for those yang jarang buat.. mesti akan berdarah la gusi sebab kita floss celah celah tu kann. But since dah pakai braces.. kena la iols merajinkan diri untuk floss gigi. And guess what. I like it cuz whenever I floss.. gigi sumpah rasa macam bersih and bebas bakteria !


3. I eat less.

Mesti korang rasa best kan dengar statement, Pakai braces, susah nak makan, and poof youre kurus sebab makan sikit. Well why do I say that because, whenever I eat (especially nasi) it will stuck celah celah bracket and wire braces ni. Kalau makan kat rumah tak kisah la nak tgok gigi ke and use toothpick ke apa kan..  But for me, to pull out the nasi/ lauk yang lekat dekat gigi tu saangat leceh. Hence, the less eating. :)


4. Bracket Elastic Rubber band.


Most 'complicated' things during wearing braces adalah untuk pilih warna Rubber band every single time appoinment. Colours are not that banyak, I ve tried selang seli , atas bawah lain, same colour je semua. And I tell you what.. choosing colour for your braces is the bestest ever! Its like youre new person every month. Haha



So thats all for this post. It is such a simple entry.. but here! My happy faces with my braces on :)
Always remember, take care of your teeth especially for those who are wearing braces








Posted by Nur Farhana